Love or Bread - recenze

29. prosince 2010 v 14:01 | Escarlate
Anglický název:                          LOVE OR BREAD
Původní název:                          Wo De Yi Wan Mian Bao
Národnost:                                  Taiwanská
Žánr:                                          Romance, komedie
Epizod:                                        12
Rok:                                            2010
Mé hodnocení:                           6,5/10


Cai Jin Lai je líný, zadlužený a né-moc-inteligentní, ale přesto se před světem vydává za mladého, bohatého džentlmena Franka. Zeng Shan Mei je sofistikovaná dáma s průměrnou prací, přítelem a… mozkem. Jednou se tihle dva potkají na dámských záchodech, kde se Jin Lai schovává před vymahači dluhů. Shan Mei si myslí, že je to perverzák a ani si nevšimne, že Jin Laiova jediná cennost - prsten po rodičích - skončí v její tašce. Jin Lai Shan Mei neustále kvůli prstenu nahání (ona se ho bojí, myslí si, že je perverz a utíká před ním). Pak Shan Mei odlétá za svým přítelem do Číny, on se ale přizná, že se zamiloval do jiné a dá jí kopačky. Shan Mei se vrací na Taiwan, ale nemá kde bydlet.- Vrátit se domů nemůže, protože ji v podstatě vyhnali, když si vybrala kluka před rodinou. Shan Mei proti svému přesvědčení zastaví Jin Laiův prsten, aby měla na nájem. Pronajme si malou chatrč a jejím spolubydlícím, se nestane nikdo jiný, než samotný Jin Lai, který ji zastavení prstenu nemůže odpustit a pěkně si to na provinilé Shan Mei vybírá…

Jéjé, to byla blbost :D Ani ta recenze se mi nechtěla psát. Ještěže to mělo jenom 12 dílů. Říkala jsem si, Ariel a Joe - to jsou nejlepší taiwanští herci, to bude dobré přinejmenším po téhle stránce. A ano, hereckými výkony to opravdu začíná i končí. Některé ty scény mi připadaly jako jedno velké NG, hlavně ta poslední, mělo to opravdu na nic konec. V It Started With A Kiss je ve skutečnosti docela dost NG, co se režisérovi líbili, tak je tam nechal (řekli Ariel a Joe v 100% Entertaiment), ale tam to aspoň trochu vypadá. Tady to bylo chaotické, až trapné a když to tak přeháněli, tak už to ani nebylo vtipné. Ovšem jak jsem tak pozorovala herce, tak musím říct, že mi přišlo, že Joe je, co se týče hraní rozmazleného vtipálka, ve svém živlu. Myslím, že ta role mnohem víc sedí jeho osobnosti než suchar Zhi Shu z ISWAK, stejně jako Ariel je ve skutečnosti více distingovaná, než její role blbky Xiang Qin v ISWAK, takže taky myslím, že i jí tato postava Shan Mei byla osobně o něco bližší. Hehe, přestanu porovnávat LoB a ISWAK a přejdu k příběhu.
Nápad není zase až tak špatnej. Kdyby to zpracovali "dramatičtí korejci" (lol), tak bych se na to podívala, protože by to určitě nebylo tak povrchní. Ale tak, byly tam i momenty, kdy sem se upřímně zasmála (asi dva… teď mě napadl jenom jeden - scéna, kdy Jin Lai straší myš malou umělohmotnou Hello Kitty), byly tam i jiné drobnosti, které se mi velice líbily (Shan Mei celkem 3x vrazila Jin Laiovi facku; v autobuse za nimi seděl týpek, co měl na kšiltovce napsáno "I ♥ Ariel" atd.).
Koukám ještě do poznámek, které jsem si psala, co tak dodat… Mám tady, že má Ariel Lin hezké řasy :D:D A taky, že ji v tom seriálu hezky česaly, ale Joea ne… Tak to už si fakt nepamatuju, je to 3 týdny, co jsem to viděla, ale mám to tu napsané. OST nic moc, ale mě všeobecně taiwanské OST moc neberou.

Cast:

Ariel Lin / Zeng Shan Mei


Joe Cheng / Cai Jin Lai

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (339)
Zobrazit starší komentáře

301 Davidcrurb Davidcrurb | E-mail | Web | 21. července 2017 v 16:34 | Reagovat
302 RichardMit RichardMit | E-mail | Web | 1. srpna 2017 v 12:13 | Reagovat
303 GeorgeVex GeorgeVex | E-mail | Web | 8. srpna 2017 v 18:45 | Reagovat
304 DoyleVix DoyleVix | E-mail | Web | 16. srpna 2017 v 8:08 | Reagovat

фартовый вебресурс http://xdoza.com/

305 Zacharyfak Zacharyfak | E-mail | Web | 15. září 2017 v 21:09 | Reagovat
306 chandrapk2 chandrapk2 | E-mail | Web | 27. září 2017 v 23:39 | Reagovat

Started unusual spider's web throw
http://arab.egypt.adultnet.in/?entry-anastasia
decor srilankan originate anal pesta

307 kimberleyxw3 kimberleyxw3 | E-mail | Web | 28. září 2017 v 23:02 | Reagovat

Original devise
http://cats.blur.twiclub.in/?entry.cristal
gay football porn site big boob cum porn human mop porn porn star rating system mature seducing young porn

308 Robertanits Robertanits | E-mail | Web | 30. září 2017 v 4:48 | Reagovat
309 katelynyx16 katelynyx16 | E-mail | Web | 30. září 2017 v 16:20 | Reagovat

Started up to date web project
http://dating.club.adultnet.in/?gain.tara
  army singles dating sites dating for big ladies married woman seeking a woman dirty date sites tamil girls seeking men

310 katheryndt11 katheryndt11 | E-mail | Web | 1. října 2017 v 13:02 | Reagovat

Started up to date snare stand out
5 1 1 android nexus 7 100 percent free online dating sites hola launcher desvargar apk bangladeshi sex video for free download apps from android
http://sex.games.android.porndairy.in/?epoch.denise
sexy girls phim sex create android app from website mobile wallpapers download free chip apps android sztrip poker

311 BrianEtele BrianEtele | E-mail | Web | 1. října 2017 v 18:33 | Reagovat

<a href=http://www.guenstigekreditevergleich.com/kredit-mit-30-jahren/kredit-mit-23-jahren>Kredit fur 23 jahrige</a> - Kredit 70 Jahre, Kredit 50 Jahre.

312 isabellasl1 isabellasl1 | E-mail | Web | 2. října 2017 v 4:56 | Reagovat

Started new snare throw
http://elite.dating.blogporn.in/?leaf.breana
  seniors meeting seniors where can i find a life coach free online teen dating sites meet russian singles best free local hookup website

313 belindang1 belindang1 | E-mail | Web | 2. října 2017 v 18:24 | Reagovat

New sissy girls blog website
   totally free dating site culture of the japanese aussie gay men  
http://sissy.adultnet.in/?profile.meadow
  red flannel nightgown crime and deviance in sociology teenage old porn palstic pants shop psychoanalytic theory of freud free gay anime porn world dictionary download permanent hair removal products for men

314 Marionchada Marionchada | E-mail | Web | 3. října 2017 v 9:24 | Reagovat

<a href=http://50000eurokredit.net/25000/15000-autokredit>15000 Euro Autokredit</a> - 5000 Euro Kredit fur Auto, 15000 Euro Autokredit.

315 normangc4 normangc4 | E-mail | Web | 4. října 2017 v 2:24 | Reagovat

My novel folio
http://black.boobs.sexblog.pw/?post-adeline
naughty elf porn pantyhose porn torrent free porn xxx previews rape teen porn movies acting like babies porn

316 lavonnecz4 lavonnecz4 | E-mail | Web | 6. října 2017 v 14:30 | Reagovat

Daily porn blog updates
http://hotties.pictures.erolove.in/?post.monique
bangok thai massage free video kumpulan 3gp porn bangladeshi actress runa khan nude photosession xxx italiano video gratuite sexe amateur

317 irisbl2 irisbl2 | E-mail | Web | 6. října 2017 v 21:49 | Reagovat

My contemporary folio
http://best.tits.erolove.in/?entry.claudia
ashley kerneen homemade porn hardcore cum porn cuager porn clips directory of free streaming porn tity fuckin porn

318 oscarcz16 oscarcz16 | E-mail | Web | 7. října 2017 v 11:22 | Reagovat

My new photo blog
http://hotties.pictures.erolove.in/?post-jaelyn
free hardcore teen porn movies dogs humping girls japan map dvd dowloads gay vacum pump videos celtic woman

319 mathewtv11 mathewtv11 | E-mail | Web | 7. října 2017 v 13:43 | Reagovat

Study my modish contract
http://ebony.softcore.hotblog.top/?post.ariel
gay erotic porn stories wife loses bet porn sex fuck porn games shemale cartoon porn comics vanille french porn

320 kylenj3 kylenj3 | E-mail | Web | 7. října 2017 v 14:17 | Reagovat

Chit my new contract
http://solo.dildo.erolove.top/?post.deanna
vintage porn rapidshare amber wibben porn geneve secrets porn tube retro kid porn mmx streaming porn

321 michealbz16 michealbz16 | E-mail | Web | 8. října 2017 v 22:52 | Reagovat

Started new snare predict
http://cars.tube.purplesphere.in/?entry.rachel
free porn ivd amature handjob porn you porn nero blonde porn girl of the year pregnant ivorian porn

322 olgapr3 olgapr3 | E-mail | Web | 9. října 2017 v 9:15 | Reagovat

My novel time
app store to download apps download game for android gratis custom android app get paid apps for free android download free apps now
http://sexgames.android.tobuy.in/?stage.anahi
top apps for android tablet app para bajar videos katrina kaif sexy wallpaper download android icons games free download games

323 bettieqz2 bettieqz2 | E-mail | Web | 9. října 2017 v 22:53 | Reagovat

New adult blog website
   define slideshow in powerpoint free videos sec free sexual hypnosis  
http://sissyabuse.blogporn.in/?page.esperanza
  stedman medical dictionary free download persian rug cleaning sissy cream pie funny aprons for men armband tattoos true hypnosis clothes shop uk what is gender and power

324 josephxt3 josephxt3 | E-mail | Web | 11. října 2017 v 0:20 | Reagovat

Daily updated sissy blog
   what are the causes of testicular cancer mistress sex women empowernment  
http://sissytales.porndairy.in/?page.meghan
  sex toy extreme adult women sex short dress tights the best male enhancement pills english literary criticism and theory silicone cock cages womens suits package holidays crete

325 margaretpp18 margaretpp18 | E-mail | Web | 11. října 2017 v 1:06 | Reagovat

Study my modish engagement
http://cars.tube.purplesphere.in/?post.deasia
black teens who love porn blazblue hentai porn makoto the catoon porn porn on your mac os x puma black free porn

326 eugeniadq3 eugeniadq3 | E-mail | Web | 11. října 2017 v 2:23 | Reagovat

My new time
http://kitty.cam.purplesphere.in/?post-cristina
very young teen porn trailers 50 porn pics granny nudism porn free fame toon porn mature mexocan porn

327 elinorei1 elinorei1 | E-mail | Web | 11. října 2017 v 19:27 | Reagovat

Hi reborn project
http://big.naturals.hotblog.top/?post.madeline
hypnotized porn cartoons cowboy bebop hentai porn teen porn dog licking pussy video porn shops in maine tera porn video

328 enriqueof11 enriqueof11 | E-mail | Web | 12. října 2017 v 13:18 | Reagovat

Study my altered engagement
http://daily.boobs.adultnet.in/?post.julie
asion porn tube mature mmf black porn sara palin porn spoof southamerican porn extrsmly old porn tube

329 Donaldmiz Donaldmiz | E-mail | Web | 12. října 2017 v 18:12 | Reagovat
330 ElwoodSen ElwoodSen | E-mail | Web | 13. října 2017 v 3:19 | Reagovat

good resource http://www.alme.co/

331 hannahsz11 hannahsz11 | E-mail | Web | 13. října 2017 v 15:27 | Reagovat

New photo blog
http://hotties.pictures.erolove.in/?post-allyson
woman celebrity scooby doo daphne hentai black ass zshare amateur gay tube suzanna ripli naked

332 glenniz69 glenniz69 | E-mail | Web | 13. října 2017 v 17:43 | Reagovat

Hi supplementary website
http://bbw.date.erolove.in/?gain.victoria
  domestic violence support grousp no register dating free dating net free dating sex website how to date ukrainian girl

333 isabellagr3 isabellagr3 | E-mail | Web | Sobota v 3:11 | Reagovat

Started unusual spider's web stand out
http://interracial.dating.porndairy.in/?leaf.antonia
  kenyan free dating sites dating women online free dating social network dating sites millionaires swinger clothing

334 karynqv3 karynqv3 | E-mail | Web | Sobota v 5:02 | Reagovat

New work
http://ashlynn.pornpost.in/?gain.anais
  date japanese woman dating a chinese women onlnie dating websites australia dating sites edmonton iranian dating site free

335 jessiete69 jessiete69 | E-mail | Web | Pondělí v 10:21 | Reagovat

Started new web project
http://love.dating.sexblog.pw/?gain.aaliyah
  men dating sites deep web dating sites black n white dating herpes health relationship advice love

336 constanceml3 constanceml3 | E-mail | Web | Pondělí v 20:10 | Reagovat

Adult blog with daily updates
   over nappy mistress sissies how is bobbi kristina houston brown doing  
http://sissies.purplesphere.in/?view.mallory
  sexy intimate wear free live nudes powerpoint presentation shop flats online breast enlarging cream hormone treatment old man sucking old man butt plugs sex toys

337 marilz1 marilz1 | E-mail | Web | Úterý v 2:09 | Reagovat

My new number
http://prostitute.porn.porndairy.in/?post-justice
arfie porn xxx porn harcore free video indian porn free download porn stars ass fucking best classic 70 s porn movie

338 Terryzen Terryzen | E-mail | Web | Včera v 11:14 | Reagovat

добротный вебсайт http://narco24.me/

339 silviakx69 silviakx69 | E-mail | Web | Dnes v 0:42 | Reagovat

Started untrodden snare project
http://singles.dating.twiclub.in/?post.yesenia
  how to find a court date gay online dating websites websites for singles positive singles app web cam de sex

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama