Love or Bread - recenze

29. prosince 2010 v 14:01 | Escarlate
Anglický název:                          LOVE OR BREAD
Původní název:                          Wo De Yi Wan Mian Bao
Národnost:                                  Taiwanská
Žánr:                                          Romance, komedie
Epizod:                                        12
Rok:                                            2010
Mé hodnocení:                           6,5/10


Cai Jin Lai je líný, zadlužený a né-moc-inteligentní, ale přesto se před světem vydává za mladého, bohatého džentlmena Franka. Zeng Shan Mei je sofistikovaná dáma s průměrnou prací, přítelem a… mozkem. Jednou se tihle dva potkají na dámských záchodech, kde se Jin Lai schovává před vymahači dluhů. Shan Mei si myslí, že je to perverzák a ani si nevšimne, že Jin Laiova jediná cennost - prsten po rodičích - skončí v její tašce. Jin Lai Shan Mei neustále kvůli prstenu nahání (ona se ho bojí, myslí si, že je perverz a utíká před ním). Pak Shan Mei odlétá za svým přítelem do Číny, on se ale přizná, že se zamiloval do jiné a dá jí kopačky. Shan Mei se vrací na Taiwan, ale nemá kde bydlet.- Vrátit se domů nemůže, protože ji v podstatě vyhnali, když si vybrala kluka před rodinou. Shan Mei proti svému přesvědčení zastaví Jin Laiův prsten, aby měla na nájem. Pronajme si malou chatrč a jejím spolubydlícím, se nestane nikdo jiný, než samotný Jin Lai, který ji zastavení prstenu nemůže odpustit a pěkně si to na provinilé Shan Mei vybírá…

Jéjé, to byla blbost :D Ani ta recenze se mi nechtěla psát. Ještěže to mělo jenom 12 dílů. Říkala jsem si, Ariel a Joe - to jsou nejlepší taiwanští herci, to bude dobré přinejmenším po téhle stránce. A ano, hereckými výkony to opravdu začíná i končí. Některé ty scény mi připadaly jako jedno velké NG, hlavně ta poslední, mělo to opravdu na nic konec. V It Started With A Kiss je ve skutečnosti docela dost NG, co se režisérovi líbili, tak je tam nechal (řekli Ariel a Joe v 100% Entertaiment), ale tam to aspoň trochu vypadá. Tady to bylo chaotické, až trapné a když to tak přeháněli, tak už to ani nebylo vtipné. Ovšem jak jsem tak pozorovala herce, tak musím říct, že mi přišlo, že Joe je, co se týče hraní rozmazleného vtipálka, ve svém živlu. Myslím, že ta role mnohem víc sedí jeho osobnosti než suchar Zhi Shu z ISWAK, stejně jako Ariel je ve skutečnosti více distingovaná, než její role blbky Xiang Qin v ISWAK, takže taky myslím, že i jí tato postava Shan Mei byla osobně o něco bližší. Hehe, přestanu porovnávat LoB a ISWAK a přejdu k příběhu.
Nápad není zase až tak špatnej. Kdyby to zpracovali "dramatičtí korejci" (lol), tak bych se na to podívala, protože by to určitě nebylo tak povrchní. Ale tak, byly tam i momenty, kdy sem se upřímně zasmála (asi dva… teď mě napadl jenom jeden - scéna, kdy Jin Lai straší myš malou umělohmotnou Hello Kitty), byly tam i jiné drobnosti, které se mi velice líbily (Shan Mei celkem 3x vrazila Jin Laiovi facku; v autobuse za nimi seděl týpek, co měl na kšiltovce napsáno "I ♥ Ariel" atd.).
Koukám ještě do poznámek, které jsem si psala, co tak dodat… Mám tady, že má Ariel Lin hezké řasy :D:D A taky, že ji v tom seriálu hezky česaly, ale Joea ne… Tak to už si fakt nepamatuju, je to 3 týdny, co jsem to viděla, ale mám to tu napsané. OST nic moc, ale mě všeobecně taiwanské OST moc neberou.

Cast:

Ariel Lin / Zeng Shan Mei


Joe Cheng / Cai Jin Lai

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (1456)
Zobrazit starší komentáře

1401 brandyya16 brandyya16 | E-mail | Web | 7. června 2018 v 1:39 | Reagovat

Further lodgings after instead of project:
http://dina.w.telrock.org

1402 josephcd16 josephcd16 | E-mail | Web | 7. června 2018 v 3:24 | Reagovat

My new blog project
   transgender pictures before and after toddler shoes online south africa social issues  
http://sissies.purplesphere.in/?profile.anissa
  neck lift surgery plugs sex femdom feminization hypnosis black men white women meeting crossdressers free cam sex birthday dresses for women hollywood gay films

1403 lucyos4 lucyos4 | E-mail | Web | 7. června 2018 v 6:20 | Reagovat
1404 elizawe1 elizawe1 | E-mail | Web | 8. června 2018 v 14:54 | Reagovat

My new blog project
   surgeon female party wear dress for baby girl play free online dressup and makeover games  
http://sissythings.pornpost.in/?profile.jade
  men knickers best hotels in hungary site de sex toy ШЇШ§Щ†Щ„Щ€ШЇ Ш±Ш§ЫЊЪЇШ§Щ† Ъ©Щ„ЫЊЩѕ ЩѕЩ€ШЩ±† gates of hell chastity device begotten definition transgender voice surgery models agency london

1405 rochellefp3 rochellefp3 | E-mail | Web | 8. června 2018 v 17:03 | Reagovat

Stared fashionable project:
http://bernard.web1.telrock.org

1406 teriyd1 teriyd1 | E-mail | Web | 8. června 2018 v 19:47 | Reagovat

My revitalized page
http://oralfixation.purplesphere.in/?post.tina
adult tv the erotic networks seks erotic sms xxx sex

1407 wendirs1 wendirs1 | E-mail | Web | 9. června 2018 v 1:09 | Reagovat

Study my recent engagement
http://ashlynn.pornpost.in/?entry.katerina
  uk sex ads chinese girl dating dating videos mobile phone chat rooms free phone chat online

1408 nathanpg60 nathanpg60 | E-mail | Web | 9. června 2018 v 4:04 | Reagovat

Assignment page moved:
http://gail.web.telrock.net

1409 jaimexh3 jaimexh3 | E-mail | Web | 9. června 2018 v 5:08 | Reagovat

My up to date web scheme:
http://corrine.web.telrock.net

1410 jennage16 jennage16 | E-mail | Web | 9. června 2018 v 22:50 | Reagovat

Original programme
http://shemale.twiclub.in/?leaf.ainsley
p or n sex erotic online books erotic tantra adult dvd sexy videos

1411 luisabe11 luisabe11 | E-mail | Web | 9. června 2018 v 23:52 | Reagovat

Unique home stage as throw:
http://viola.posts.telrock.net

1412 ashleyfq2 ashleyfq2 | E-mail | Web | 10. června 2018 v 0:29 | Reagovat

Rejuvenated snare programme:
http://jaime.projects.telrock.org

1413 nicholasbr69 nicholasbr69 | E-mail | Web | 10. června 2018 v 0:48 | Reagovat

My brand-new suss out d evolve:
http://trisha.w.telrock.org

1414 sondrasq69 sondrasq69 | E-mail | Web | 10. června 2018 v 14:08 | Reagovat

Sexy photo blog
http://sexypic.erolove.in/?entry.keira
alexa may throat gaggers osxesazu psp themes nude xxx gays animal jessica logan nude breast nude video

1415 tashasz60 tashasz60 | E-mail | Web | 11. června 2018 v 2:46 | Reagovat

New devise
download app for free android games for android free download mobile android app building offshore android development download games download
http://games.android.telrock.net/?leaf.aisha
best free games for android all nude images beste gratis apps android free mobile apps to download android app create

1416 andrenz18 andrenz18 | E-mail | Web | 11. června 2018 v 3:48 | Reagovat

My unheard of web scheme:
http://meagan.go.telrock.net

1417 claricewg4 claricewg4 | E-mail | Web | 11. června 2018 v 18:06 | Reagovat
1418 dalezy11 dalezy11 | E-mail | Web | 12. června 2018 v 4:58 | Reagovat
1419 joeqm69 joeqm69 | E-mail | Web | 12. června 2018 v 14:17 | Reagovat
1420 laceyxt18 laceyxt18 | E-mail | Web | 12. června 2018 v 14:21 | Reagovat

My new photo blog
http://sexypic.erolove.in/?post-nevaeh
cleveland browns first round bust denise masino nipples video clips jones girls porno pictures of nude plus size woman russian teen pornpics.

1421 cindyde69 cindyde69 | E-mail | Web | 12. června 2018 v 20:18 | Reagovat

Stared fashionable concoct:
http://helene.projects.telrock.org

1422 elinorvq11 elinorvq11 | E-mail | Web | 12. června 2018 v 21:26 | Reagovat
1423 bertieaw1 bertieaw1 | E-mail | Web | 12. června 2018 v 22:41 | Reagovat

My new blog sites
http://hotpic.erolove.in/?post-kennedy
fibrillar flight muscle free nude pics of black moms lactating man groomer 10 inch cobalt blue decanter 1. on bottom enamel flowers hand painted gold scroll cock huge sexy teen

1424 queenxh60 queenxh60 | E-mail | Web | 13. června 2018 v 0:22 | Reagovat

Chit my altered devise
http://muslim.clit.pornpost.in/?post-tiffany
mj winds mahdi camming spiderman

1426 tomxu16 tomxu16 | E-mail | Web | 14. června 2018 v 3:19 | Reagovat

My up to date suss out d evolve:
http://millie.go.telrock.net

1427 gertrudeoz16 gertrudeoz16 | E-mail | Web | 15. června 2018 v 12:58 | Reagovat

My up to date suss out d evolve:
http://tiffany.web1.telrock.org

1428 marjorieei4 marjorieei4 | E-mail | Web | 15. června 2018 v 16:29 | Reagovat

Rejuvenated net work:
http://greta.projects.telrock.org

1429 jerritw16 jerritw16 | E-mail | Web | 15. června 2018 v 19:26 | Reagovat

Hi supplementary website
http://oralfixation.purplesphere.in/?gain.amaya
underwater erotic erotic ghost stories erotic backgrounds victorian erotic adult sex

1430 beatriztq1 beatriztq1 | E-mail | Web | 15. června 2018 v 19:59 | Reagovat

Assignment recto moved:
http://keisha.web.telrock.net

1431 leozd18 leozd18 | E-mail | Web | 15. června 2018 v 23:34 | Reagovat

My contemporary number
http://bigboobs.yopoint.in/?entry-brianne
porn game downloads ex girlfriend porn galleries cleavage porn pics gay men porn clips free porn video colection

1432 karinayl18 karinayl18 | E-mail | Web | 16. června 2018 v 5:10 | Reagovat

After my recent engagement
http://bbwdating.erolove.in/?gain.precious
  dating coach singapore rich dating uk cowboy singles how to met men over 40 introduction agencies

1433 terrawu4 terrawu4 | E-mail | Web | 16. června 2018 v 15:01 | Reagovat

Hi reborn website
http://dating.club.adultnet.in/?gain.monique
  school girls dating persian girls dating speed dating over 40 dating website for married people japanese girls for dating

1434 kellivk11 kellivk11 | E-mail | Web | 16. června 2018 v 17:54 | Reagovat

Stared different prepare:
http://julia.w.telrock.org

1435 trinaql69 trinaql69 | E-mail | Web | 17. června 2018 v 0:26 | Reagovat

My published work is super!
android games racing games emoji op android web cam sexy video free dating online chat katrina sexy wallpaper
http://sexyapps.erolove.in/?post.amara
mobile backgrounds hd android market free games download full apk android download online games for free download baixar app play store

1436 bradleynu11 bradleynu11 | E-mail | Web | 17. června 2018 v 4:37 | Reagovat

Study my altered devise
http://travel.tobuy.in/?dispatch.penelope
adult xxx free ebooks erotic erotic views erotic intercourse phone erot

1437 margueritekb11 margueritekb11 | E-mail | Web | 17. června 2018 v 11:32 | Reagovat

Sissy tales blog
   sissy kid apartment im hotel sexi shops  
http://sissy.adultnet.in/?blog.jeanette
  low fat diet plan baby inner chastitybelts sissification forced barbie the game older men tubes poem every day gayfuck

1438 rheahp11 rheahp11 | E-mail | Web | 17. června 2018 v 23:14 | Reagovat
1439 ettaoe18 ettaoe18 | E-mail | Web | 17. června 2018 v 23:35 | Reagovat

Blog about sissy life
   2 female hormones mens back hair removal crossdressing teen  
http://dailyfeminisation.yopoint.in/?post.kelly
  denver gay men old man fucking old woman anima porno video clothes of australia dragon fighting games beauty salon arround me mens briefs online play online games free for girls

1440 lavonnejt11 lavonnejt11 | E-mail | Web | Pondělí v 0:30 | Reagovat

Daily updated photo blog
http://asslick.photo.erolove.in/?entry.theresa
frans sex com teen girls gallery fake alyssa milano deep thorating short sex clips melanie coste cumshot mom likes my cock soaked pantys

1441 bettiefc18 bettiefc18 | E-mail | Web | Pondělí v 4:11 | Reagovat

Daily porn blog updates
http://sexypic.erolove.in/?entry-bridget
watch pakistani sex vedios anal masturbation in children recipe for cheese ball okc thunder girls blind sex date tube

1442 tammyrl60 tammyrl60 | E-mail | Web | Pondělí v 12:09 | Reagovat

Rejuvenated net project:
http://lori.projects.telrock.org

1443 douglasvg16 douglasvg16 | E-mail | Web | Pondělí v 13:40 | Reagovat
1444 mitzijj4 mitzijj4 | E-mail | Web | Pondělí v 14:58 | Reagovat

Study my recent project
http://thick.feed.hotblog.top/?entry.aniya
bizarre porn compilation interactive sim porn orland porn free sony ericsson porn themes free 1960 porn films

1445 michelledq11 michelledq11 | E-mail | Web | Úterý v 4:51 | Reagovat

Just started fresh conjure up:
http://nadine.blogs.telrock.org

1446 redmeObery redmeObery | E-mail | Web | Úterý v 9:30 | Reagovat

Продажа сериалов на двд дисках- основной вид деятельности компании "SerialExpress". Жители даже самых отдаленных регионов России могут сделать заказ на нашем сайте. У нас Вы найдете не только фильмы для взрослой аудитории - мы также предлагаем популярные мультсериалы для детей и документальные фильмы, способные значительно расширить Ваш кругозор. По сравнению с обыкновенными сервисами, которые предлагают фильмы на DVD-дисках, мы можем предоставить следующие преимущества:

1.    Мы предлагаем сериалы по самым низким ценам, так как нам не нужно оплачивать аренду помещения, а также начислять зарплату продавцам салона.

2.    Регулярно пополняем библиотеку фильмов горячими новинками, мировыми бестселлерами. Мы разделили все представленные сериалы по жанрам для удобства наших покупателей. У нас не найти скучных фильмов, которые никто не смотрит!

3.    Возможность <a href=http://serialexpress.ru>купить диски сериалов</a>, не вставая с дивана. Чтобы оформить заказ, Вам нужно будет заполнить заявку на сайте, указав все необходимые данные. После этого посылка с DVD диском будет отправлена в Ваш населённый пункт.

4.    Постоянным клиентам предоставляем накопительную систему скидок - чем больше покупаете дисков, тем меньше будет становиться их стоимость.

Уникальный магазин сериалов предлагает купить многосерийный фильм целиком, либо по частям (посезонно). Каждому клиенту гарантируем полную конфиденциальность.

Видео-контент записывается на диски в современном формате AVI (AudioVideointerleave) с использованием кодеков Div-х, Mpeg4, Xvid. Независимо от того, какую технику Вы будете использовать для просмотра, мы гарантируем яркое и четкое изображение и качественный полноценный звук. В том случае, если Вы обнаружите брак при получении диска, мы сразу же обменяем его на другой.

С нами Вы забудете о многочасовом подборе фильма, ведь мы всегда готовы помочь заказать диски сериалов нужного жанра. Наш сайт не содержит навязчивой рекламы, которая отвлекает от выбора фильма.

Посетите наш сайт уже сегодня, если Вы хотите купить сериалы почтой, и скрасить предстоящий одинокий вечер или выходной день! Покупая DVD диски, Вы создаёте собственную библиотеку фильмов, которые будут ассоциироваться с конкретными периодами Вашей жизни. Кроме того, Вы получите возможность повторно просмотреть сериалы и испытать новые приятные эмоции. При этом цифровые файлы, которые Вы качаете из Интернета безвозвратно забываются. Выбирайте наш Интернет-магазин для покупки фильмов и наслаждайтесь просмотром сериалов неограниченное количество раз!

--
#35182

1447 carolinemq1 carolinemq1 | E-mail | Web | Úterý v 23:03 | Reagovat

Started up to date spider's web project
http://blondesex.twiclub.in/?gain.jaidyn
erotic hypnosis download erotic korean movies erotic tv show free sex videos for free free erotic novel

1448 sidneyua60 sidneyua60 | E-mail | Web | Středa v 2:41 | Reagovat

Started new cobweb stand out
free board games for android free porn xxx free download free download for apk download free app for ios android reviews
http://pornmarket.replyme.pw/?mail.unique
cellular phones sexy wallpaper phone mobile wallpaper android game download now 9apps free download

1449 floydyn18 floydyn18 | E-mail | Web | Středa v 10:15 | Reagovat

Original devise
http://love.dating.sexblog.pw/?gain.zaria
  motorcycle websites webcam gratuit best real hookup website dating site flirt girl online dating

1450 michaeltm16 michaeltm16 | E-mail | Web | Středa v 18:09 | Reagovat

My new network scheme:
http://lilly.go.telrock.net

1451 marciekp2 marciekp2 | E-mail | Web | Čtvrtek v 3:55 | Reagovat

Check my new engagement
http://bbw.party.erolove.top/?entry.elaine
worcester porn contortionists porn porn eskimo tittyfuck teen porn galleries sex bi threesome porn

1452 georgetteui69 georgetteui69 | E-mail | Web | Čtvrtek v 15:43 | Reagovat

Very recently started untrodden project:
http://randy.projects.telrock.org

1453 thelmaqe4 thelmaqe4 | E-mail | Web | Pátek v 4:44 | Reagovat

Proposal recto moved:
http://liliana.web.telrock.net

1454 alinerp1 alinerp1 | E-mail | Web | Pátek v 8:45 | Reagovat

Started untrodden snare predict
best free apps for android phones android wallpapers download hd apps untuk android top games racing android sexy frer
http://adult.android.market.sexblog.pw/?diagram.angela
downloader application android 9apps mobile free download sexy porn photo girl android stores every app free com

1455 marvaxj3 marvaxj3 | E-mail | Web | Včera v 5:01 | Reagovat

My unruffled project:
http://ilene.blogs.telrock.org

1456 biancaea3 biancaea3 | E-mail | Web | Dnes v 4:49 | Reagovat

My new page
http://arab.aunties.porndairy.in/?post-barbara
caged busta borrowing tech fucy

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama