Komentáře

1 Zuzana Emma Zuzana Emma | Web | 9. června 2011 v 16:17 | Reagovat

už sa teším na recenzie 49 days a Lie to me :-D a taky jsem si už stáhla White Christmas, až bude čas se do toho pustím, díky za tip, snad to bude dobré, ale když to ríkáš ty, tak asi bude :-P

2 Trisha ^^ Trisha ^^ | Web | 17. července 2011 v 18:03 | Reagovat

Uděláš i recenzi na City Huntera? Ráda si čtu názory ostatních na dramata, která žeru ^^

3 Zuzana Emma Zuzana Emma | Web | 31. července 2011 v 19:05 | Reagovat

to je bezva jak sis to upravila :D já bych taky neco takovýcho chtela, ale mne by se to nechtelo delat xD

4 Evka Evka | 12. listopadu 2011 v 16:46 | Reagovat

Musím nejdřív napsat, že máš opravdu pěkný blog.
Stejně jako Trisha si moc ráda čtu recenze. S tvým hodnocením se povětšinou ztotožňuji, jen Mary Stayed Out All Night se mi opravdu nelíbilo (vlastně ta hrdinka).
Nedávno jsem dokoukala Oh! My Lady a Protect the Boss a ty mě zas naopak nadchly (jsem ráda, že alespoň na jedno se dělají titulky a budu to moct zkouknout ještě jednou s mamkou).
Těším se na tvé další recenze.

5 Escarlate Escarlate | Web | 12. listopadu 2011 v 21:01 | Reagovat

[4]: Kamsahamnidaaa :)
Moje další recenze budou pravděpodobně na Shining Inheritance a Personal Taste :)
A chci taky mamku, co by koukala se mnou *závist* :D

6 solvo solvo | E-mail | Web | 20. února 2012 v 12:38 | Reagovat

Máš moc hezký blog. Líbí se mi, že máš tolik recenzí na jednom místě. Protože to není roztroušené všude po různých webových stránkách. Když zajdu k tobě, mám vše pohromadě :-) dám si tě do oblíbených ;-)

7 HornCATHERINE27 HornCATHERINE27 | E-mail | Web | 21. února 2012 v 17:59 | Reagovat

I propose not to hold off until you earn big sum of cash to order all you need! You can just get the <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a> or auto loan and feel free

8 Hanny Hanny | Web | 20. července 2012 v 0:21 | Reagovat

Jsem ráda,že píšeš recenze a navíc dost dobré  a přehledné,žádný jiný blog to tak nemá :-D
Ráda chodím na tvůj blog a čtu si tvoje články (hahah,jak stalker)

9 Evka Evka | 13. září 2012 v 12:20 | Reagovat

Ahoj, budeš prosím pokračovat v překladu It's Okay Daddy's Girl? Díky.

10 Escarlate Escarlate | Web | 13. září 2012 v 17:10 | Reagovat

[9]: Ahoj, bohužel to asi nedám :/ Kdyby se mi podařilo nabrat někoho, kdo by si to vzal se mnou, pak ano, ale sama to rozhodně nezvládnu. Bohužel mě škola až příliš vytižuje :( Upřímně, když se vrátím před pátou domů a do šesti, sedmi dělám věci do školy, tak pak už opravdu nemám náladu překládat. :(

11 FelixZ FelixZ | E-mail | Web | 18. ledna 2017 v 9:07 | Reagovat

Velmi zajímavý blog

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.